Kardan Adam

30 Aralık 2016 Saat 16.00 sularında Hacıbayram cami ziyaretim esnasında fotoğraf karesindeki kardan adam yapmaya çalışan çocuğu gördüm ve fotoğrafladım. Yanında ya anneanne, ya da babaannesi vardı. Çekindiğim için çocuğun ismini alamadım. Eve geldiğim de fotoğraf makinesinden fotoğrafı bilgisayarıma indirdim.  Fotoğrafın kusursuz bir şekilde kaydedildiğini gördüm. O gündür bu gündür hep bu fotoğrafı blog sayfamda yayınlamayı düşünüyordum. Kısmet bugüneymiş.

Pek benim bu blog sayfamın ziyaretçisi yok ama, belli mi olur, bizim oralarda bir atasözümüz vardır: "körün taşı denk gelir" diye. Belki çocuğun yakınlarına denk gelir de tanırlar ve blog sayfama dönerler.


Aynı gün Hacıbayram cami avlusundan çektiğim biraz daha fotoğraf karesi var ama, blog sayfasında hepsine birden yer verince pek güzel olmuyor. "Sarımsakın sıkından seyreği iyi olur" diye yine bir atasözünü dinleyerek sadece bu iki fotoğraf karesi ile yetindim. 

Fotoğraf  karelerinden de anlaşılacağı üzere demek ki, 30 Aralık 2016 tarihinde Ankara'ya kar yağmış. Ne güzel bir zamanlama değil mi? Fotoğraf karelerinin üzerine tıklayarak, fotoğrafları büyültüp inceleyebilirsiniz.